Home Nieuws Over MICT Producten & Diensten Contact informatie
About us

 

MICT is dichtbij

De oplossingen voor uw automatiseringsvraagstukken vindt u om de hoek, in Arcen. Als totaalleverancier in de automatisering zijn wij altijd dichtbij en makkelijk bereikbaar. Wij bieden betrouwbare en resultaatgerichte oplossingen voor al uw automatiseringsvraagstukken. Snel en voordelig.

MICT is allround

Ons leveringsprogramma bestaat uit: computers, printers, toebehoren, netwerken, standaard software, maatwerk software, infrastructuur, en noem maar op. Daar zijn wij niet uniek in. Maar wij zijn wel uniek in de support, service en advisering die daarbij hoort. Wij werken samen met geselecteerde bedrijven op het gebied van opleiding, infrastructuur, datacommunicatie en softwareontwikkeling, maar we houden zelf de regie in handen. U heeft dus maar één aanspreekpunt!

MICT is deskundig

Automatisering ontwikkelt zich snel. U moet steeds vaker keuzes maken, want er zijn steeds meer automatiseringsmogelijkheden die naar uw uiteindelijke doel leiden. Als onafhankelijke en deskundige adviseur, zorgen wij ervoor dat u altijd de juiste keuzes kunt maken; passend bij uw bedrijfsprocessen. Zo haalt u het maximale rendement uit uw ICT investeringen!

MICT is realistisch

Bij ons draait het altijd om realistische oplossingen en implementaties waar u op moet kunnen bouwen. Waar u altijd 100% tevreden over moet zijn. En wilt u uw automatiseringsvraagstukken bij één partij neerleggen? Ook dan zijn wij - met ons one-stop-shopping concept - voor u de juiste partner!

 

Onze leverings- en betalingsvoorwaarden vindt u hier: download

Om onze leverings- en betalingsvoorwaarden te kunnen lezen heeft u Adobe Acrobat Reader nodig, dit programma kunt u hier gratis downloaden.